Velikost prsou a hak

Dobrý den, mám velké prsa a antikoncepce mi je ještě více zvětšila. Nyní beru Minervu, ale prsa jsou pořád velká. Je nějaká antikoncepce, která prsa nezvětší? Taky uvažuji o antikoncepční náplasti, má na prsa taky takový vliv jako pilulky?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, téměř každá hornonální antikoncepce bohužel velikost prsou ovlivňuje (jde o vliv estrogenů v pilulkách obsažených), na každou ženu ale jednotlivé typy HAK působí jinak. V antikoncepčních náplastích je hladinu hormonů relativně nízká, nežádoucí účinky by tedy mohly být slabší. Existují i jiné možnosti antikoncepce, více si můžete přečíst zde: http://www.sexualne.cz/antikoncepce Doporučuji poradit se s Vaším gynekologem o tom, které pilulky by pro Vás byly optimální.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x