Viagra

Dobrý den. Chci se zeptat. Po prodělané rakovině varlete mám problém s potencí ( jak už jsem psal minule ). Mám slabou erekci a i slabý prožitek libida. Musím se k tomu doslova s úsilím nutit. Urolog - primář mě na to předepsal VIAGRU. Chtěl bych se zeptat, jestli se mám obávat nějakých vedlejších účinků? A jestli vůbec zabere? Spíš mě jde o to abych pocítil kvalitní libido, to skoro vůbec necítím. Erekce tak z poloviny ještě jde, ikdyž to taky není žádná sláva. Ohledně té Viagry jsem se dočetl na netu, že nežádoucí účinky to má že člověk má nějaké modré vidění a ještě nějaké další nežadouci učinky. Mám se toho obávat, nebo si to mám vyzvednout v lékarně? Nebo co mě doporučíte Vy? Spíš bych chtěl jak píšu nějaký lék který zvýší samotné libido. Nevím jestli Viagra taky zvýší pocit libida? Děkuji Petr

Odpověď odborníka:

Viagra nemá libido povzbuzující účinky. Působí čistě na erekci. Pokud je v normě Váš hormonální profil (pokud byl vyšetřen), tak asi nejúčinnějším afrodisiakem je Yohimbin. Viagra představuje riziko hlavně u kardiálně nemocných pacirntů. Jinak případné nežádoucí účinky nejsou trvalé.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: