Viditelná klíční kost

Je mi 15 let, vážím 51.5 kg a měřim 173cm a mám takový problém. Je mu vidět až moc klíční kost mezi ramenem a trapézou. Cvičím zkouším vše co se dá ale je furt strašně vidět oproti ostaním spolužákům. Chtěl bych se zeptat co by bylo nejlepší abych udělal. Díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Problém je ve Vaší přílišné štíhlosti- nicméně u chlapců v tomto věku se jedná o poměrně častou záležitost.
Doporučuji zkontaktovat výživového poradce a nechat si nastavit jídelníček, včetně případného cvičebního plánu.
Držím Vám palce.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: