Vodnaty prujem

Dobry den,prosim vas o pomoc,jelikoz jiz desaty den silny vodnaty prujem,a dle vysleku krve a stolice vse ok,infekce vyloucena.sona samo.ale posledni se k vyprazdnovani pridali silene bolesti bricha,ikdyz se vyprazdnim,protoze pak je hned stol.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Průjmy trvající několik dnů, natož 10 dnů, patří do nemocnice k celkovému vyšetření. Nemám dost informací, kupř. teplota, jaká vyšetření byla provedena, bylo vyšetření na parazity?, byla jste na infekci?, na gastroenterologii?, jaká byla dosavadní léčba? Budu-li znát odpovědi, mohu pomoci. Dr.Holečko holeckoj@seznam.cz

MUDr. Jiří Holečko
MUDr. Jiří Holečko

Specializace: Celostní medicína

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Vodnaty prujem | Od: Andrea | 2.11.2015 20:11
Dobry den,byla jsem na infekcnim,kde podle vysledku testu
krve a stolici,vyloucili bakt. vir.pricinu.pote mi delali
sono,kde bylo vse v poradku.bez teplot.odporuceni z
nemocnice interny- smecta,biopron.ted mam prujem mene
nez predtim,to bylo 30xden.ted jdu tak 6-10 ale bolesti
vyvolavajici vypraznovani zacali byt nesnesitelne.se u toho
trepu,poti ruce a pomalu brecim.malem jsem omdlela.mate
alespon podezreni co by to mohlo byt? protoze na
gastroenterologickou poradnu mne objednali za mesic :D
dekuji
reagovat
re:Vodnaty prujem | Od: uLékaře.cz | 4.11.2015 13:20
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: