Vyrážka - hiv?

Dobrý den, může být vyrážka (červené fleky v dolní oblasti zad), která trvá déle než týden a objevila se 3 měsíce po rizikovém styku, příznakem HIV infekce?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Michale, není to vyloučeno. Na druhou stranu, existují i jiné pohlavně přenosné nemoci, které stojí za léčbu - třeba syfilis. Navštivte dermatovenerologa, promluvte si s ním o tom, co vás trápí a nechte se otestovat.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Svědění až pálení Už tři dny mě svědí v oblasti vagíny přes den to cítím jen...
  • Čepy v krku Momentálně je mi 14 let a asi měsíc se mi opakovaně objevují v krku...
  • Zelená stolice u kojence Moje 2,5 měsíční dcera má opakovaně brčálově zelenou...
  • Tenaxum Pane doktore, je mi 38 let a asi 3 měsíce mi byl opakovaně naměřen...
  • Osteoporoza Ortoped mi zjistil podle rentgenu,že mám v kolenou osteoporózu a...
  • Pasteurella multocida Už asi půl roku mě trápí neustálá bolest v krku a...
 
Naposledy čtené: