| Nápověda

Vyrážka - hiv?

Dobrý den, může být vyrážka (červené fleky v dolní oblasti zad), která trvá déle než týden a objevila se 3 měsíce po rizikovém styku, příznakem HIV infekce?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Michale, není to vyloučeno. Na druhou stranu, existují i jiné pohlavně přenosné nemoci, které stojí za léčbu - třeba syfilis. Navštivte dermatovenerologa, promluvte si s ním o tom, co vás trápí a nechte se otestovat.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

Poradna lékaře

Zeptejte se lékaře na Váš zdravotní problém. Již 770 zodpovězených dotazů tento týden.

Zeptejte se zdarma lékaře
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Neplodnost není jen o ženách, stále častěji se léčbě musí podrobit muž

Když pár není schopen počít potomka, hledá se příčina především na straně ženy. Jenže mužská neplodnost je v podstatě stejně častá jako ta ženská. A množství jejích důvodů je...  celý článek

x