Vyrážka na tříslech a pálení kuže na šourku

Dobrý den paní doktorko, chtěl jsem se Vás zeptat, jak dlouho může trvat úplné vyléčení vyrážky na tříslech a zarudlé pokožky na šourku ? Obojí se mi vytvořilo cca. před 3 týdny po náhodném pohlavním styku (vím, jsem pořádný blb..). Nejprve jsem si místo týden mazal Lamisil krémem, poté týden Lamisil sprayem (vyrážka nesvědila), protože nedocházelo ke zlepšení a teplý pocit na šourku se stupnoval, tak jsem zašel ke kožní lekářce, která mi předepsala mast Batrafen a tablety Termifed. Pak jsem si radši ještě zašel na venerologii nechat si udělat stěr z trubice, výsledky budou snad tento pátek. Mám i občas zvláštní pocit u konečníku, někdy jako by něco bolelo, občas zas takový zvláštní chladivý pocit (zní to hodně divně ale je to jako by se na to místo foukalo). Problémy např. s pálením při močení či svěděním vůbec nebyly. Může delší užívání antimykotik mít vliv na ztopoření penisu nebo může ted jít ještě o jiný problém ? Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

1) Pokud jde skutečně o plíseň, pak by max. po měsíci mělo být vše vpořádku. 2) Antimykotika nemají vliv na potenci. 3) Pokud máte navíc určité problémy s erekcí, nejspíše půjde o problém psychosomatický, vyvolaný tím vším, co jste nyní popsal ( pravděpodobně máte stále obavy z ev. pohlavně přenosné infekce a dalších komplikací).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: