Vyrážky na žaludu a vnitřní části předkožky

Dobrý den paní Doktorko, dle Vašich zkušeností, může být toto spíše něco vážného? Prosím pouze o Váš názor.... děkuji děkkuji za Váš čas. David > ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Poradna uLĂŠkaře.cz > Předmět: Poradna U lékaře - dotaz je zodpovězen > Datum: 24.11.2011 06:50:40 > ---------------------------------------- > Váš dotaz v poradně lékaře byl zodpovězen, odpověd naleznete zde: > > http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/-37818 > > Redakce uLékaře.cz

Odpověď odborníka:

Mohlo by jít např. o lichen či jiné chronické neinfekční zánětlivé onemocnění. Někdy je třeba provést histologické vyšetření malého vzorku kůže ke stanovení přesné diagnosy, Blíže se v tuto chvíli nemohu vyjádřit.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Když se ohlásí nežádoucí účinky biologické léčby...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Články: Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Léto a vycházky do přírody...
Evokované potenciály
Články: Evokované potenciály
Evokované potenciály (EP...
Roztoči a plísně: zákeřní spolubydlící
Články: Roztoči a plísně: zákeřní spolubydlící
Mohou si vůbec alergici...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: