Výrůstek na penisu

Tohle mám již hodne dlouho na svém penisu ale přijde mi ze se to poslední dobou zvetsilo je to nebezpečné? Popřípadě na kterého lékaře se obrátit ať nechodím od jednoho k druhému. ... Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Mě to z fotografie přijde, že jste po částečném prasknutí uzdičky. Neměl jste problém s krátkou uzdičkou nebo nepraskla Vám před časem? Pokud ano, obraťte se ne urologa. S pozdravem LM.

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: