Vyrustek na penisu

Dobrý den, můžete se prosím podívat na přiložený obrázek, jedná se jeden výrustek na šourku, velikosti 4 mm, nevím zda to není condylomata. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohlo by jít o kondylomata. Určitě je to záležitost, která by se měla odstranit

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: