Výrůstek u poštěváčku

Již 2 roky mám u poštěváčku takový jakoby výrůstek. Je to přímo u poštěváčku ve vnitřní straně je malinko vyšší než samotný poštěváček. Byla jsem s tím na gynekologii a moje doktorka řekla, že to nic není nějaká mazová žlázka. Ale teď se mi nedávno malinko zvětšila. Vypadá jako výrůstek se špičkou je to normální tvrdší kůžička jako hrot. Nijak mi nevadí neomezuje, nebolí, ale mám i tak strach co by to mohlo být. K doktorce se teď nedostanu delší dobu a tak prosím o radu Vás. Předem moc děkuji za jakoukoliv odpověď. Jsem hrozný zmatkař a hned vidím jen to nejhorší. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Může to být ucpaná žlázka, ale dle dotazu to nelze určit. Zde je třeba, aby to člověk viděl. Takž nejlépe k lékařce...

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Křečové žíly se po operaci nemusí znovu objevit
Články: Křečové žíly se po operaci nemusí znovu objevit
Křečové žíly jsou poměrně...
Ischemická choroba dolních končetin nemusí končit amputací
Články: Ischemická choroba dolních končetin nemusí končit amputací
Ischemickou chorobu dolních...
Sexuální vyjednávání
Články: Sexuální vyjednávání
Rozdíl v chuti na sex je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Scintigrafie plic
Články: Scintigrafie plic
Scintigrafie (scinti) plic...
Nevěra: Smska? Líbání? Nebo sex?
Články: Nevěra: Smska? Líbání? Nebo sex?
Často se přeme, co vlastně...
Co potřebujete vědět o nádorech ledvin II. – Vyšetření a léčba
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Prsty žluté od nikotinu prozradí silného kuřáka
Články: Prsty žluté od nikotinu prozradí silného kuřáka
Nikotin je ve své čisté...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: