Vyrustky, bradavicky na penisu

Dobry den na predkozce se mi vytvorili pred nekolika mesici male "bradavicky" po odstraneni lekarskou lzickou se cca po 2 mesicich zase vytvori. Muze se jednat o infekci? Na zaludu mam uz nekolik let jinou pokozku v usti mocove trubice- muze byt i zde nejaka infekce? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pane Petře. Omlouvám se za opoždění odpovědi, dotaz byl ke mě přesunut až nyní. Daný problém je velmi pravděpodobně projevem infekce papilomaviry. Z Vašeho dotazu vyplývá, že Vás lékař kvůli tomuto problému již viděl - doporučuji tedy zamířit na kontrolu a na dalším postupu se domluvit tam.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x