Výrůstky na žaludu

Mám 37 dní po celkové obřízce kvůli vrozené fimóze. Jakmile začaly opadat otoky, všimnul jsem si na hraně žaludu výrůstků připomínající bradavičky. Sice mě nijak neomezují, ale předtím než půjdu ke specialistovi, chci se ujistit, jestli může jít o kondolymata, nebo se jedná jen o neškodné kožní papily

Odpověď odborníka:

Vážený pane, s upřesněním příčiny Vašich obtíží Vám pomůže zmíněný specialista - dermatolog. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: