Vysilující kašel

  • Dotaz od: Václav Bursík
  • Publikováno: 13.1.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den,prosím užívám Prestarium neo 5mg na snížení krevního tlaku a také Varfarin na ředění krvejelikož mám prý srdečn íaritmii amají mě dělat kardioverzi.Užívám tyto léky již od řijna a chodím pravidelněna odběr krve (kvík).Problém je v tom,že až jsem dosáhl pravidelně 2.5-2.7 hodnotu onemocněl jsem nachlazením a začal brát antibiotika. Tím se (kvík)rozhodil na hodnotu 1.88 a začínám znovu.Chci jen podotknout,že pocelou dobu braní jak Prestaria mám vysilující a mučívý převážně suchy ale někdy se podaří,že i vykažlu husté žluté hleny.Po oznámení lékaři mě změnil Prestarium-neo naAPO-LOSARTANale nijak se to neprojevilo a návíc se u mne objevili chřipkové příznaky a kašel je bud na stejné úrovnia nebo ještě horší.V noci věšinou ani nemohu spát.Projevuje se u ne hodně velká únava acelková bolest jak v kříži tak i v ramenou.Pokud je to možné budte moc laskav a poradte.Děkuji.Václav Bursík

Odpověď odborníka:

Dobrý den, suchý dráždivý kašel je nežádoucí účinek Prestaria, u Losartanu by se vyskytovat neměl. Zkuste vydržet dva tři týdny, pokud by obtíže přetrvávaly, obratte se na obvodního lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Pytiriasis rosea Byla jsem na kožním s červenými skvrnkami a byla mi...
 
Naposledy čtené: