Výtok

Pane doktore, beru pravidelně HA (nikdy jsem nezapomněla), před dvěma dny jsem měla pohlavní styk (pátek), nyní (neděle) jsem v půlce cyklu a objevil se u mě žlutý až hnědý výtok s menšími bolestmi v podbřišku, může to mít souvislost se střevní chřipkou (silné zvracení, průjem, horečka, dva dny bez jídla) ? Zvracet jsem začala už v pátek večer. Nemůžu být těhotná? Nebo je to 'jen' nějaký zánět? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Bez vyšetření těžko soudit užíváte li pravidelně antikoncepci a máte li pravidelně menses,těhotná by jste být neměla, podle popisu to vypadá spíše na zažívací trakt,navštivte praktického lékaře příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x