Výtok z pochvy

Mám prosbu, dneska sem od svého Gynekologa dostala Clotrimazol AL 100 a chtěla bych se zeptat na par otázek. Jak dlouho trvá než se tableta v pochvě rozpustí? Můžu se ještě tu noc s přítelem milovat? Nebude to mít nějaký vliv na Antikoncepci?? Když ty tablety budu brát 2 dny večer a třetí si ho vezmu třeba ráno abych večer se mohla milovat neuškodí mi to nějak? Jde jen oto že chci mít silvestr s přítelem krásný a oba dva jsme se nato hodně těšili a tu bych noc chtěla mít volnou, prosím o co nejdřívější radu sem zoufalá. Moc děkuju Martina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nikde není zakázáno se při léčení mykosy (kvasinkové infekce) milovat, ale já bych vám doporučila sex až po vybrání všech tablet v balení. Přece jen je to infekce a je potřeba dát léčení ten správný čas, také stěny vaginy jsou jiné, překrvené a někdy přecitlivělé, mohlo by dojít např. k pálení a nebo jinému zhoršení obtíží. Doba rozpouštění tablety je u každého individuální. Tyto vaginální tablety nemají na ůčinek HA žádný vliv. Tablety je lepší brát ve stejnou dobu po všechny dny užívání. Poznámka - při kvasinkové infekci by se měl (mastičkou) léčit i váš partner, jinak se od sebe zase znovu nakazíte. Kupte si v lékárně pro něj mastičku stejného názvu jako máte tablety (pro přítele) nebo ji žádejte od lékaře (třeba info pro příště). Hezkého Silvestera přeji.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Články: Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Salmonelóza je akutní...
Laboratorní vyšetření klíštěte: má smysl?
Články: Laboratorní vyšetření klíštěte: má smysl?
Pokud máte rádi ve všem...
Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Články: Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Roztroušená skleróza patří...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Články: Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Ne každou potíž při močení...
 Astma se může projevit až ve stáří
Články: Astma se může projevit až ve stáří
Někteří lidé mají to štěstí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: