Vzhřezlá ploténka

Dobrý den,děkuji za vysvětlení i za druhou odpověď.Stav ve kterém teď jsem je oproti 6týdnů lepší.Podle výsledků z CT mi hned řekli,že je to na operaci.Mám jen obavy,že pokud operaci odmítnu tak ten stav jaký jsem měla se časem vrátí,bolesti se popsat nedají.Ještě se zeptám je v mém případě nutné provést jednu operaci břišní dutinou a voperovat tam destičku a druhá operace ze zad na uchycení šrouby ploténku?A je lepší celková anestezie nebo místní anestézie.Na operaci jsem nikdy nebyla.Jsem od srpna v pracovní neschopnosti,nevíte jak dlouho léčba trvá?Děkuji moc Jana

Odpověď odborníka:

Tato technická část povedení operace je výlučně již na stanovisku operajícího lékaře, neurochirurga s přihlédnutím k vašemu nálezu a zdravotnímu stavu s tím, že operovat bude tak, aby pro vás byl nejlepší výsledek. Operace se při jednodušších zákrocích provede v epidurální anestezii, pokud se provede operace předním přístupem potom většinou celková anestezie. Jistě bude volba obého s ohledem na váš nejlepší prospěch. Je to nejvyšší zájem každého operatéra.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x