Wobenzym a parodontoza

Mám parodontozu, léčím se na parodontologii, dvojka nahoře se kýve, v současné době se mi u 6. zubu dělá fistule.lékařka chce zub vytrhnout. Pomohl by mi wobenzym? Trpím na časté záněty dásní. Byl by pro mne vhodný wobenzym? Děkuji Alena

Odpověď odborníka:

Jakákoliv podpůrná látka nenahradí cílenou léčbu. Wobenzym neodstraní příčinu zánětu.

S přáním pěkného dne
MDDr. Václav Manhart

MDDr. Václav Manhart
MDDr. Václav Manhart

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní centrum U smile

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: