Zácpa

Dobrý den,měla bych takový dotaz.Je příčina přibírání nepravidelné chození na stolici?Je možné když nejdu každý den na stolici že přiberu na váze nebo to na to nemá vliv?Předem děkuji za odpověd Nikola 16 let

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Nikolo, na velice podobný dotaz jsem Vám odpověděl již 28. února tohoto roku. Od té doby nedošlo v medicíně k žádným zásadním objevům, které by vedly k odlišné odpovědi. Děkuji Vám za pochopení. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: