Zakřivení penisu

Už rok užívám temoxifen podle doporučení lékaře a přesto došlo asi po půl roce k zakřivení penisu.Lékař mi doporučuje operaci a já nevím jestli je nutná ? aby nebylo ještě hůř můžete mi poradit děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, základem je funkčnost penisu. Pokud zakřivení penisu nebrání jeho funkci, operaci ještě zvažte, s Vaším urologem. Podrobnější informace o problému naleznete například zde: http://www.004.cz/plasticka-indurace-penisu .

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: