Žal. vředy

Jiz zhruba pul roku beru Omeprazol kvuli zaludecnim vredum. Asi pred dvema tydny na kontrolni gastroskopii mi rekli ze uz je vse v poradku, vredy jsou zhojene a ze mam pokračovat v užívání Omeprazolu. Kdyz jsem se zeptala jak dlouho, tak mi rekli ze do konce zivota. Chtela bych se zeptat zda se tento lek skutecne muze brat takto dlouhodobe, navic kdyz muj stav nebyl az tak velmi vazny. Rada bych znala druhy nazor. Dekuji.

Odpověď odborníka:

Nález žal. vředů je vážný nález. Proto byste určitě Omeprazol měla užívat a dlouhodobého užívání se nebojte.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: