Zanet sluchovodu

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je ošetření při zánětu sluchovodu, správě když jen udělaj průplach,a daj kapky,a na bolest ibalgin,mam velké bolesti v noci nespím,leduju si to ale moc to nepomáha ibalgin zabere jen na hodinku a v noci vůbec,už mně to s ošetřením trvá necelí 3 dny,až ted mi s ucha vitéka z lehka taková žluta mazlava vodička,a ucho mam ve vnitř oteklí takže nesliším,a v uchu mně pícha a tuká je to dost bolestivé ráda bych se zeptala jeslti bylo tohle ošetření strávné?a jestli se na to nemá dávat antibiotika nebo se to nemá propýchnout a zadrenovat,docela dost to bolí a už 3 noci nespím ze začátku sem mela 37.5 teplotu ta už odezněla.nemužu si zakoupit neco silnějšího a učinějšího na bolest?.děkuju za odpovět.měj te se krásně.

Odpověď odborníka:

Podle vašeho popisu to vypadá na zánět středního ucha komplikovaný prasknutím bubínku. Navštivte co nejdříve lékaře ORL (dnes), do ucha nic nekapejte ani nevyplachujte!!!!!!!!!!

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x