Zánět spojivek

Oční lékařka mi diagnostikovala zánět spojivek a na to mi napsala oční mast Tobradex. V příbalovém letáku jsem četla o vedlejších učíncích, konkrétně o rozostřeném vidění. Tento vedlejší účinek se u mě dostavil. Mohu se zeptat kdy od přestání užívání masti tento vedlejší účinek odezní?

Odpověď odborníka:

Masti díky svému složení mají hutnější složení, déle v oku vydrží a tedy déle působí v oku než kapky, ale bohužel se přes ně po aplikaci vidí i několik hodin rozmazaněji.
Pokud mast přestanete užívat do12- 24 hodin se vše upraví.
S pozdravem.

MUDr. Helena Štrofová
MUDr. Helena Štrofová

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Vidente Vinohrady s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: