Zápach moči při antibiotikách na angínu

Dobrý den, mám škaredou angínu s hnisavými štěpy, po užití antibiotik Penbene se mi znovu udělala ještě horší angína a paní doktorka mi předepsala Klacid 250. Po prvních dvou dnech užívání, mi začala zapáchat moč. Piji hodně tekutin, takže to nebude nejspíš z dehydratace, ale mám jednu ledvinu. Myslíte, že je to normální, nebo mám jít k lékaři?

Odpověď odborníka:

Krásný den,zápach moči může mít řadu příčin různého významu.V tomto případě je zapotřebí řádné vyšetření vzorku krve a moči,pravděpodobně též tzv.kultivační vyšetření moči.Je třeba tedy spolupracovat s ošetřujícím praktickým lékařem,případně též gynekologem.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: