Zapomenutý prášek

Dobrý den, v neděli 8.srpna jsem si nevzala prášek bylo to předposlední a 19.srpna ráno jsem měla pohlavní styk s přítelem od té doby se bojím, jestli jsem neotěhotněla jelikož na sobě sleduji příznaky (menstruace přišla ale je hodně slabá,špatně od žaludku, zvýšená únava,bolest břicha...) Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Pokud šlo o předposlední pilulku, pak se nemusíte obávat žádných zásadních rizik. Navíc těhotenství v úplných počátcích nemá většinou vůbec žádné příznaky.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: