Zapomenutý prášek

Dobrý den, beru antikoncepci teorve druhý měsíc a v pátek po týdenní pauze jsem si nevzala prášek, (z dovolené jsem se vrátila v sobotu) a vzala jsem si tedy po cca 24ech hodinách zapomenutý prášek + prášek na daný den (sobotu) od té doby beru pravidelně, ale přesto s přítelem raději abstinujeme. Jakou má antikoncepce účinnost, po pěti dnech pravidelného užívání, když jsem se v pátek zpozdila o 24 hodin? Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na účinek antikoncepce se spolehnout nemůžete, používejte raději celý tento cyklus navíc kondom.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: