Zaškrcování žaludu a varlat

Dobrý den, přítelkyně s oblibou svazuje provázkem můj penis. Líbí se nám to, ale já mám strach jestli se nemohou poškodit varlata. Neutahuje to moc, aby se penis příliš neodkrvil, ale přeci jen to dost utahuje pod žaludem a varlata taky nešetří. Chtěl bych tedy vědět jestli hrozí při těchto hrátkách nějaké poškození penisu či varlat? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, k určitému poškození může dojít, pokud se provázek utáhne moc. V každém případě je důležitá i doba po kterou je přívod krve zastaven.

MUDr. Jakub Vykouk
MUDr. Jakub Vykouk

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Soukromá gynekologická ambulance Buštěhrad

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: