Zasunutí varlete do podbříšku

Včera večer při mazlení s přítelem jsem mu omylem zasunula pravé varle docela hluboko do podbříšku (cca. 4 cm). Velmi ho to bolelo a pak si jej vytáhl, nyní ho už nic nebolí, přesto se chci zeptat, zda mu nehrozí po tomto incidentu nějaké vnitřní zranění či jestli není nějak zdravotně ohrožen. Mockrát děkuji za odpověď a Váš čas.

Odpověď odborníka:

Pokud se mu varle vrátilo zpět na původní místo a nemá jiné potíže, tak by nemuselo být vyšetření nutné.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: