Zbytnělá prostata

údaje:lab:Krea/S85,Urea/S5,2, PSA 1,88.Moč.chem.negat.Sono ledvin obě ledviny bez dilatastací DS,bez litiázy.moč residiem 50ml,prostata obj.50gr,ZG:b.ů.n per rectum prostata 4x5cm bez.susp.uzlů BHP s obstrukční symtomatologií. chci jít na operaci vedenou thuliovým laserem...prosím o názor lékaře.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle parametrů, které jste napsal, máte až na zbytnělou prostatu normální nález. Obecně by tak pro operaci laserem neměly být žádné kontraindikace. Jak je tomu konkrétně, to posoudí lékař, který bude provádět předoperační vyšetření, Jinak operace pomocí laseru jsou šetrnější než klasické operace, léčba prostaty thuliovým laserem je v ČR novinkou.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x