Zduřela uzlina

Dobry den mám dotaz, po poh.styku, jsem si + - po třech dnech nahmatala v tříslech bulku která nebolela a asi do týdne zmizela., chtěla jsem se zeptat zda by se mohlo jednat o hiv nebo o nějakou infektci?Žádné další problémy a příznaky jsem neměla spojene s hiv jako je chřipka , nočni pocení atd...Jenom tto bulka (zduřene uzliny) Zajímalo by mě kdyby se někdo nakazil tímto virem zda se může vskytnout jenom jeden příznak... jako třeba tu bulku, ale jak říkám žádne další obtíže jsem neměla prosím poraďte děkuji

Odpověď odborníka:

Kdyby jste se nakazila HIV, tak by se zduření uzlin projevilo mnohem později. Jiná pohlavní nemoc je také nepravděpodobná - neprojevila by se pouze jedinou podkožní bulkou.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření cigaret ničí sexuální život mladých mužů
Články: Kouření cigaret ničí sexuální život mladých mužů
Zeptáte-li se muže kuřáka...
Sexuální zdraví ženy
Články: Sexuální zdraví ženy
Mnohdy se pod pojem...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Články: "Parfémová vyrážka" aneb Z čeho to mám?
Někomu čerstvě zakoupený...
Kouříte? Pak možná nebudete mluvit!
Články: Kouříte? Pak možná nebudete mluvit!
Se zapálenou cigaretou má...
Kouření dýmky přináší podobné riziko jako kouření doutníku
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: