Zelená rýma před operací nosní mandle

Dobrý den, můj syn(5,5 let) má za 6 dní termín odstranění nosní mandle. Chtěla jsem se zeptat, jestli vadí, že už 2.den má zelenou rýmu.Děkuji mockrát za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, onemocnění rýmou by zákroku vadit nemělo, přeto bych doporučovala konsultovat pracoviště, kde má být zákrok proveden.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: