Zelená rýma v těhotenství

Dobrý den chci se zeptat,jsem ve 28 tt a mám po ránu hustou zelenou rýmu a škrabání v krku už asi 5den,teplotu nemám a přes den je vše v pořádku,mám navštívit lékaře?Může to být pro plod nebezpečné?Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se přidá teplota, raději bych lékaře navštívila, doporučovala bych nabrat parametry záněty CRP, krevní obraz event. dle vyšetření zvážit výtěry. I v těhotenství se mohou užívat antibiotika, která nepřechází přes placentu. Lépe infekci nepodceňovat.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: