Žíla na penisu

Dobry den, muj pritel se mi sveril, ze za 3 roky, co jsme spolu, se mu hur natahuje predkozka a ma vice viditelnou zilu na penisu, mohlo by to byt kvuli tomu, ze ja trpim na kvasinkove mykozy, obzvlast v lete (nejvice asi loni pri teplotnich rekordech)? S mou doktorkou tento problem stale resime a snazime se o predejiti problemu (letos i zavadejicimi laktobacily primo do pochvy ve forme cipku jednou tydne - zatim jsem zanet nemela), ovsem loni se moc nedarilo a kvasinky se dost casto vracely...jen bych chtela vedet, jestli bych za to opravdu mohla moct ja s temi to problemy, nebo by mohl byt problem nekde jinde a pripadne jak to resit? Masticku Canesten i antibakterialni intimni mydlo mame + ty zavadeci cipky, hygienu take dodrzujeme. Moc dekuji za pripadnou odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud potíže se záněty neměl i partner, spíše to s Vašimi problémy nesouvisí, opakovaný kvasinkový zánět předkožky ale může vést ke změnám, které by souvisely s horší přetažitelností. Blíže to bez možnosti přítele vyšetřit nezhodnotím, ať se nestydí a svěří se lékaři osobně...

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x