Žíla na penisu

Dobrý den, v říjnu mi bude 13 let. Je normální že mi jde po stažení předkožky nebo při stopořeném penisu vidět žíla? A je normální že, mi při stopořeném penisu nejde stáhnout celá předkožka? A Vadí obezita v růstu penisu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, viditelná žíla nevadí. Nestažená celá předkožka při ztopořeném penisu nevadí, pokud Vám předkožka neškrtí žalud a pokud Vás to nebolí. Obezita růstu samotnému nebrání, ale celkově je pro tělo velkou a nebezpečnou zátěží a dělá penis relativně menším.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: