Zinnat a antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Sirmya a začínám brát na vyléčení angíny atb značky Zinnat. Snižují tyto atb účinnost antikoncepce ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje pokud chcete zcela mít jistotu můžete po dobu užívání ATB použít ještě kondom,ale považoval bych to za zbytečné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: