Zkrácená šlacha?

Dobrý den, jako dítěti mi asi v 1 roce operovali "lupavý palec" na levé ruce. Nikdy jsem s palcem neměla potíže, ale teď už nejméně měsíc pociťuji v palci tah a zdá se mi, že ho ani nedokážu maximálně natáhnout. Může to mít nějakou souvislost s operací z dětství? Předem Vám děkuji za odpověď a zdravím, Hana Šindelářová

Odpověď odborníka:

Operace v tak brzké době dítěte je vyjímečná. Vztah k dřívější operaci je málo pravděpodobný. . Nyní se objevilo opět zúžení ve šlachové pochvě , které bude nutno řešit. Možnou i jinou příčinu může odhalit jen vyšetření. Obraťe se k řešení ke svému ortopedovi.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x