Zkrácená uzdička

Dobrý den, nevěnoval jsme to mu žadnou pozornost , ale ted by se chtěl ujistit jestli není potřeba nějaký zákrok na odstranění uzdičky.Jestli to při sexu nemá na něco vliv nebo jestli to funguje tak jak má (plodnost) . Díky viz foto.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud uzdička svojí délkou nevadí správnému stažení předkožky, pokud nebolí nebo nepraská při sexu, tak není nic potřeba. Vypadá to v pořádku

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: