Zlučník

Dobrý den na ultrazvuku mě našly,že mám nález( CHolecystolithiasa mnohočetná,drobná).Nyní jsem už měsíc neměla zachvat.Ale dřív jsem mívala i dvakrát do týdne záchvaty a bolesti.Obvodní doktorka mě doporučuje operaci žlučníku.Myslíte že je to nutné jít na operaci? CHtěla bych slyšet Váš názor děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kamilo! Na dálku to nemohu dobe posoudit, ale se žlučníkem už asi moc pohody neužijete a navíc se to celé může zkomplikovat (biliární pankreatitida, cholangoitida...). Bez hlubší znalosti situace se kloním k operaci.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Preventivní prohlídka
Články: Preventivní prohlídka
Preventivní prohlídka je...
Prolaktin může ruinovat váš milostný život!
Články: Prolaktin může ruinovat váš milostný život!
Hormon prolaktin hraje...
Nová léčba rakoviny ledvin: v hlavní roli kmenové buňky
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Obřízka ve starém Egyptě
Články: Obřízka ve starém Egyptě
Obecně se přijímá názor, že...
Zánět, nebo mechanické poškození? Rozpoznejte příčinu bolesti zad
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: