Žluté vytoky v těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dněma jsem zjistila že jsem v jiném stavu, a začla mě pálet a svědět pochva a mám žluté smradlavé výtoky, hygienu mám každý večer pochvu si meji dětským mýdlem, dnes jsem byla u své doktorky ale tam jsem zjistila že má 14 dní dovolenou . Mužu přijít o miminko? Je to vylečitelné? A jak se to lečí? Předem děkuji moc za odpověď :( Štíbrová Iveta

Odpověď odborníka:

O dítě kvůli výtoku rozhodně nepřijdete, zatím si dělejte sedací koupele v řepíčku a až se vaše lékařka vráti, udělá vám mikrobní obraz poševní a kultivaci a dále léčbu dle výsledku. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x