Změna barvy stydkých pysků po ha

Dobrý den , Začala jsem brát HA a po pár týdnu jsem si všimla změnu barvy u mých velkých stydkých pysků,a proto jsem se chtěla zeptat jestli to je normální. děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Antikoncepce a barva stydkých pysků jistě není v souvislosti. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: