Znaménko

Dobrý den, je možné mít znaménko na penise?.. nevystouplé. nebolí prostě 2 hnědě puntíky daleko od sebe . Takové znaménka mám i na obličeji atd. Je to možné. nebo jde o něco jiného. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Ano, pigmentace či pigmentové névy se mohou vyskytovat i na penisu.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: