Zpožděná menstruace-těhotenský test neg

Dobrý den,cca 9 měsíců jsem léčena užívám utrogestan,clostilbegit,pregnyl5000.Momentálně mám zpoždění 4 den,ale testy negatyvní.Je možné,že je HCG ještě nízké? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, samozřejmě, může být nízké a tím pádem zatím nedetekovatelné. Vyčkejte, i když chápu, že je to těžké, nejméně 14dnů. Opravdu to nijak uspíšit nelze, ani ultrazvuk ještě nic neodhalí, později lze navštívit lékaře, stanovení laboratorního testu u lékaře je přesnější. Přeji hezký den a výdrž, která bude korunována úspěchem.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: