Zpoždění ms

dobry večer chci se zeptat muj lekař mi nasel paologicky nalez na děložnim čípku dělal mi další odběry tedy HPV test pristi pondeli bych mela mit vysledky. Ale poslední MS sem mela 24 listopadu a to byla tmava krev a sli ze me kusy. od te doby sem MS nedostala tehotenske testy mi sice ukazali slabou carku ale gynekolog mi delal svuj test a ten byl negativni a ani na ultrazvuku nic nebylo. Muže mit nalez na děložním čipku vliv i na spoždění MS.

Odpověď odborníka:

dobrý den, spíše ne, je důležité, jaký máte nález na čípku a zda byl test dělán z krve.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x