Zubní můstek

Dobrý den,ráda bych se zeptala co následuje po vypadnutí keramického můstku?Jde jej připevnit znovu?Lze nahradit chybějící zuby implantátem,nebo jaká je možnost?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže jsou pilířové zuby (zuby, na kterých je můstek fixován) a můstek nepoškozeny, je možné ho fixovat zpět. V případě poškození mostu je nejlogičtějším řešením nový můstek, neboť pilířové zuby jsou již napreparovány a potřebují korunkovou rekonstrukci. V případě ztráty pilířových zubů je nutné zvážit zavedení implantátů. S pozdravem MUDr. Martin Lamm

MUDr. Martin Lamm
MUDr. Martin Lamm

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Soukromá zubní ordinace Praha

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x