Zvětšená uzlina v pravém třísle

Dobrý den, žiji nyní v zahraničí, kde není vůbec kvalitní zdravotní péče. Proto bych se ráda zeptala jak nakládat s tímto problémem. Myslím, že to není příliš vážné, ale radši pro jistotu. Mám zvětšenou uzlinu v pravém třísle, stalo se to po první návštěve salonu kde jsem si nechala voskem odstranit ochlupení a po následném sexuálním styku (podotýkám se stálým partnerem), kdy mi otekly stydké pysky, které následně splaskly asi po 5 hodinách ale uzlina zůstává, není prilis bolestivá, spíš jen o tom vím (nedělá mi to problémy při chůzi, močení), také jsem měla nedávno kvasinkovou infekci (dost tady na to trpím). Také trpím na nižší tvorbu červených krvinek a pracuji jako letuška. Zajímalo by mě, jak mohu tělu pomoci, zda je dobrý nápad zajít si na lymfatickou masáž nebo jaký lék si na to koupit. Zde se dají koupit veškerá antibiotika bez předpisu. Předem moc děkuji

Odpověď odborníka:

Zvětšení uzlin je většinou příznakem zánětu,ale bez vyšetření vám nikdo neřekne, který orgán je postižen a tak není ani možno doporučit léčbu, lymfatické masáž rozhodně není dobrý nápad. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: