Zvýšené jaterní hodnoty

V dětství prodelana mononukleoza,zvýšené jaterní testy mám střídavě, před 14dni sem trpěl nespavosti, bral jsem kventiax,hypnogen ,jaterní testy ted vyšli dle FOTA,doktorka mi predepsala ursosal,mám již tedy poškozené játra? Hrozi riziko cirhózy,? Ultrazvuk mám v poradku

Odpověď odborníka:

Po prodělané mononukléoze mohou přetrvávat zvýšené jaterní testy.
Dodržujte prosím jaterní dietu a chodte na pravidelné kontroly k Vašemu lékaři.

MUDr. Eva Hnatyšanová
MUDr. Eva Hnatyšanová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Ordinace Praktického lékaře, Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x