Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Eloine

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Antikoncepce

Gynekologie Kristyna 4.6.2017

Dobrý den prosím vas chci se zeptatda týdny beru antikoncepci eloine dnes to me 13,den.beru ji pravidelně. Včera sem s přítelem spala, myslíte ze už kondom není třeba? Doufam ze. Nebudu tehotna , Děkuji za odoved Zobrazit více

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Účinnost antikoncepce výrobce zaručuje vždy až od druhého měsíce užívání, takže první měsíc... Celá odpověď

Reklama

Antikoncepce

Antikoncepce Kateřina 2.5.2017

Dobrý den, antikoncepci beru po porodu nyní 1 rok. Před těhotenstvím jsem brala tu samou ELOINE. Teď se mi stalo že jsem ji už podruhé nedostala. Na ultrazvuku u doktora nic nebylo. Tvrdí mi že je to s antikoncepcí ELOINE normální. JE tomu opravdu tak? Děkuji za odpověď Zobrazit více

MUDr. Dominika Pitaková
Odpovídá lékař:

MUDr. Dominika Pitaková

Dobrý den, Kateřino, ano,je to pravda, s touto antikoncepcí,ale i s mnoha jinými všeobecně ,je časté,že... Celá odpověď

Antikoncepce a antibiotika

Gynekologie Dominika 13.12.2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Klacid SR 500 snižují účinnost HA Eloine. Předem děkuji za odpověď Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Dominiko, antibiotika Klacid účinek hormonální antikoncepce nesnižuje. Tedy není nutné se chránit... Celá odpověď

Zavřít reklamu