Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Tyreotoxikóza

Reklama

Tyreotoxikoza

Endokrinologie Iveta 14.4.2017

Dobrý den, chci se zeptat zda je léčba Thyreotoxikozy v pořádku: lečím se od listopadu 2016, 27.1. Ft4 9,78, TSH 0,191 snížená dávka Thyrozolu na 1denně. 22.2. Ft4 22,88, TSH 0,01 zhoršení obtíží, zvýšení dávky na 2 denně. 13.3. Ft4 16,47, TSH mensi nez 0.01, potíže stále přetrvávaly, zvýšení dávky na... Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Iveto, jelikož se jedná o dotaz na specialistu, přeposílám vaši otázku endokrinologovi. Prosím... Celá odpověď

MUDr. Hana Jandíková, Ph.D.
Odpovídá lékař:

MUDr. Hana Jandíková, Ph.D.

Dobrý den, léčba thyreotoxikozy musí být individualizovaná a změny medikace podle aktuální situace jsou... Celá odpověď

Treotoxikóza

Endokrinologie Iveta 2.2.2017

Dobrý den, poprosím Vás o Váš názor a radu na mé zdravotní komplikace. Na konci listopadu 2016 mi byla po měsíčním stonání diagnostikována thyreotoxikoza. Obvodní lékařka mi sdělila , že léčení bude dlouhé, nebyla jsem schopna ani normálně chodit a tak mi vypsala neschopenku. Byla jsem odeslána na Endokrinologii,... Zobrazit více

MUDr. Barbora Suchecká
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká

Dobrý den, Vaše lékařka má pravdu. Nemocná můžete být klidně i půl roku. Záleží na tom, jak se cítíte,... Celá odpověď

Tyreotoxikóza

Endokrinologie Martina 29.12.2016

Ráda bych Vás touto cestou poprosila o radu.Již 5 let se léčím na edokrinologii.Začalo to tím že mi hodně padaly vlasy a moje lékařka mne doporučila na endokrinologické vyšetření.Byla mi zjistěna porucha štítné žlazy diagnoza:Tyreotoxikoza NS. Vysledky 1 odběru-THS 0,19-FT4-12.3 FT3-4.32 TPO110,1. 3... Zobrazit více

MUDr. Barbora Suchecká
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká

Dobrý den, chápu Vaše obavy z operace. Váš dotaz vzhledem k specifičnosti předám specialistovi z oboru... Celá odpověď

MUDr. Magdaléna Škovranová
Odpovídá lékař:

MUDr. Magdaléna Škovranová

Dobry den, mate hyperfunkčni štitnu žlazu, podle popisu i uzlovou. V tomhle terenu může lehko vzniknut... Celá odpověď

Reklama

Tyreotoxikoza

Endokrinologie Martina 25.12.2016

Dobrý den,ráda bych Vás touto cestou poprosila o radu.Již 5 let se léčím na edokrinologii.Začalo to tím že mi hodně padaly vlasy a moje lékařka mne doporučila na endokrinologické vyšetření.Byla mi zjistěna porucha štítné žlazy diagnoza:Tyreotoxikoza NS. Vysledky 1 odběru-THS 0,19-FT4-12.3 FT3-4.32 TPO110,1.... Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Martino, jelikož se jedná o dotaz na specialistu, přeposílám vaši otázku endokrinologovi. Prosím... Celá odpověď

MUDr. Martina Přichystalová
Odpovídá lékař:

MUDr. Martina Přichystalová

Dobrý den, pokud se hyperfunkce štítné žlázy po roce léčby neupraví, pak bývá skutečně indikováno její... Celá odpověď

Reklama