Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Alkohol a sex

Veronika . 3.2.2016

Dobrý den chtěla jsem se zeptat už několik let užívám antikoncepci Lunafem, jenže jsme s přítelem měli sex je tady nějaká pravděpodobnost že by se díky alkoholu mohla snížit účinnost antikoncepce? Pilku jsem užila v 6 večer a sex byl nad ránem, ale odpoledne jsem chytla migrénu a zvracela jsem, pilulky nadále užívám. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: www.gynekologie-lidak.cz

Pakliže jste nezvracela krátce (tak do hodiny) po spolknutí pilulky, jste chráněna

Související dotazy

Sex
Dobrý den, je mi 23 let a příteli 34, jsme už spolu...
Sex
Dobry den. Od malicka masturbuju a divam se na porno...
Sex
Dobrý Den, mám takový problém,když mám s přítelkyní...
Sex
Dobry den. Chtela bych poradit asi přes dva roky chodim...
Sex
Dobrý den, mám na Vás dotaz ohledně sexu. Občas se...
Sex
Dobrý den, mám problém. Jsem už 20 měsíců po porodu...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Alkohol a materske mleko

Dobry den mam dotaz ohledne alkoholu v materskem mlece. Mam 2,5 mesicniho chlapce...

Alkohol a modřiny

Prosím o vyhodnocení fotografie. Navazuji na předchozí dotaz, přestože jsem...

Alkohol a nefrotický syndrom

Dobry den, mam diagnostikovany nefroticky syndrom u ledvin.Nyni po relapsu...

Alkohol a normix


Alkohol a očkování proti klíšťatům

Dobrý den prosim vas včera jsem byla na očkování proti klíšťatům a hned po ockovani...

Alkohol a otěhotnění

Dobrý den. S přítelkyní se snažíme o miminko, měla již dříve mimoděložní těhotenství,...

Alkohol a porucha paměti

Dobrý den, můj dotaz se týká paměti. Mám známou (její 55let), o kterou se bojím....

Alkohol a postižení plodu

Vážený pane doktore/paní doktorko, chtěla bych se Vás zeptat na riziko poškození...

Alkohol a poškození zdraví

Dobrý den, rád bych se zeptal ohledně pití alkoholu. Cca 1x až 2x za měsíc piji...

Alkohol a rakovina

Dobrý den. Mohu pít v přiměřené míře alkohol když mám v rodinné anamnéze výskyt...

Alkohol a zaludek

dobry den, chtela bych se zeptat na nasledujici: jednou za cas kdyz piju vetsi...

ALKOHOL a zdravotní problémy

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně alkoholu a jeho dopadu na zdraví. Je mi...

Alkohol a zvýšené jaterní testy


Alkohol na antibiotika

Dobrý den, potřebovala bych poradit , beru antibiotika Duomox 750 na nosní dutiny...

Alkohol na antibiotika

Dobrý den, Beru Duomox 750 a v sobotu jdu na větší akci kde se bude pít.Vím...

Alkohol na antibiotika

Ráno jsem si bral antibiotika ospamox (cca v 10 hodin), večer chci jít s kamarádama...

Alkohol na antibiotika

Dobrý ďen,chcem sa informovať. Neviem presne čo mi bolo ale doktorka mi predpisala:...

Alkohol na antibiotika, Ciplox

Dobrý den, Beru antibiotika Ciplox 500, již týden, chtěla bych se zeptat jestli...

Alkohol na lačno

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda pití alkoholu na lačno zvyšuje riziko...

Alkohol na počátku těhotenství

Dobrý den, je mi 28let a jsem v 9.tt , ale na těhotenství jsem přišla až v...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poraneni hlezna


Stav po akne


Nízký počet trombocytů v krvi a fialové fleky po kůži


Svědění vaginy


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Tachykardie a slabost


E coli


Permanentní močový katétr


Kolonoskopie zachraňuje životy. To už ví i kreslíř Petr Urban


Bolest varlete


MUDr. Zdeněk Popelka

Ordinace specialisty - interna, nefrologie

MUDr. Markéta Krejčová

Ordinace PL pro dospělé

Bíle pupínky na penisu


Jak správně ošetřit puchýř


Ublinkávání


MUDr. Miloslav Parolek

Ordinace PL pro dospělé

Streptokoková angína nosičství


Globule Natrii tetraboratis globulus 0,70 - Ky, 10 kusů a sex


MUDr. Jana Kupková

Ordinace PL pro děti a dorost

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×