Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Biofeedback, hrv

Psychika emil . 17.8.2012 redakce uLékaře

dobry den, je soucasti biofeedbacku u psychologu zjisteni variability srdecni frekvence pred lecbou a po lecbe? nebo si mam tento udaj zmerit u internisty? dekuji a hezky den

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, psycholog není lékař, nemůže tedy provádět diagnostická vyšetření.

Související dotazy

EEG-Biofeedback
Dobrý den, zaujalo mne pár článků o EEG-Biofeedbacku....
Metoda EEG biofeedback
Prosím o Vaše zkušenosti či Váš názor na metodu EEG...
Poruchy spánku a EEG-Biofeedback
Dobrý den, četla jsem, že vhodnou alternativou hypnotik...
EEG- Biofeedback a migréna s aurou
Dobrý den. Od 15 let trpím na migrénu s aurou (skotomy,...
EEG biofeedback
Dobrý den, synovi je 6 let a má problém se soustředěním...
Zlepšení pozornosti
Dobrý den, vyhodnocení EEG 11letého chlapce: Graf...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bílý výtok, svěděni´

Dobrý den, nedavno jsem uz po podruhe dolecila mykozu, brala jsem antibiotika(ktere...

Bily vytok,mykoza,zapachajici vytok

Dobry den, uz alespon deset let trpim zapachajicim vytokem stridave s mykozou. Gynekolog...

Bily zalud

Mam bily zalud ktery nejak nesvedi ani se neloupe ani nebyva sucgy tskhle co...

Bílý žalud, místy zarudlý

Dobrý den, mám asi hloupý dotaz, budu Vám však velmi vděčný, pomůžete-li mi...

Bio aloe vera

Dočetl jsem se, že pokud mám krevní skupinu 0, pak bych neměl užívat bio extrakt...

Bioaktivní C.L.A booster

Dobrý den, Rád bych se zeptal na doplněk stravy Bioaktivní C.L.A. booster....

Bioaktivní chrom dia


Bioaktivní stélka

Dobrý den, chci se zeptat, zda máte nějaké zkušenosti s tzv. bioaktivní stélkou...

Biobutan a oci

Dobry den, vcera jsem naplnovala zapalovac biobutanem (plnic zapalovacu) a pri...

Bioderma sébium H2O a zhoršení pleti

Dobrý den, paní doktorko, mám smíšenou pleť a občas nějaký pupínek. Koupila...

Biofenac a krvácení z nosu

Dobrý den, přes měsíc užívám biofenac 100mg/2x denně a zatím na doporučení...

Biohar

Dobrý den, právě jsem si zakoupila Biohar ...bude mít stejný účinek jestli že...

Bioch. vyš.

Dobrý den! Rád bych se Vás zeptal, zda by jste mi poradil co je podstatou a...

Biochem. vyš.

Dobrý den! Rád bych se Vás zeptal, zda by jste mi poradil co je podstatou a...

Biochememické vyšetření

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jakým způsobem ovlivňuje pohlaví výsledek biochemického...

Biochemické selhání ?

Dobrý den, v roce 5/2004 jsem prodělal RAPE pro karcinom prostaty pT2b ,GS 3+3,...

Biochemické vyšetření

Dobrý den, nechala jsem si udělat biochemické vyšetření a mám zvýšené hodnoty...

Biochemické vyšetření

Dobrý den! Rád bych se Vás zeptal, zda by jste mi poradil co je podstatou a...

Biochemicky screening

Dobry den, chtela jsem se zeptat na vysledky biochemie. Volny beta -hCG 94,00...

Biochemický screening

Dobrý den, a mám poslední otázku. Ten biochemický screening se dělá při každé...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolene


ADHD


Vykloubení čéšky

Dobry den mam vykloubeni cesky.urazem.stacil mi prudky pohyb.za par dni se v...

Bulka na ruce


Problém se zarudlou předkožkou.


Roztroušená skleróza?


Gynekologická operace


Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Bolesti v podbřišku


MUDr. Alexis Regueyra Bolaňos

Praktický lékař pro dospělé

Vystouply hrudnik


Pád na zadek, bolest zadku a zad


Zoloft 25mg učinnosť


Silná rýma


HCV, HIV, Zvětšená uzlina, Deprese


Akné


Zalehlé ucho po zánětu


Zánět čelisti či čelistního kloubu???


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×