Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Depo-provera

Tereza . 25.10.2013

Dobrý den pane doktore, byla jsem na aplikaci Depo provery, ale sestřička mi ji nepíchla do hýždě ale nad ni, až v úrovni kříže, kde podle mě už není hýžďový sval. Chtěla jsem se zeptat, bude se Depo-provera správně vstřebávat a tedy i plně účinkovat?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Pokud byla aplikována do svalové tkáně bude mít zcela normální účinek. Příjemný den

Související dotazy

Depo Provera
Beru injekce Depo Provera více jak 10 let , teď jsem...
Depo provera
Dobrý den, poprvé jsem si nechala píchnout antikoncepční...
Depo-provera
Dobrý den chtěla bych se zeptat moje dr mi už po druhé...
Depo Provera a krvácení
Dobrý den. Minulý čtvrtek jsem si nechala píchnout...
Depo provera
Dobry den, chci se zeptat jak dlouho mi ucinluje 1injekce...
Depo provera
Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně HA Depo provery....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Depo provera a Euthyrox

Dobrý den, od ledna 2008 používám antikoncepční injekce Depo provera. V listopadu...

Depo Provera a krvácení

Dobrý den. Minulý čtvrtek jsem si nechala píchnout injekci Depo Provera (2...

Depo provera a nepr. krvácení

Dobrý den, 4 roky jsem užívala depo proveru, ze začátku cca 1,5-2 roky jsem...

Depo provera a těhotenství

Dobrý den, již asi čtyři roky užívám depo proveru jako antikoncepci. byla mi...

Depo provera a těhotenství

Dobrý den, již asi čtyři roky užívám depo proveru jako antikoncepci. byla mi...

Depo Provera nástup menstruace

Dobrý den chtěla bych se prosím zeptat.V lednu jsem měla mít další antikoncepční...

Depo Provera nebo Antikoncepční prášky

Dobrý den, je mi 24 let, od svých 16ti let jsem brala antikoncepční prásky...

Depo provera, menstruace a hysteroskopie

Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o konzultaci. V roce 2012 jsem císařským...

Depo provera.

Dobry den..mam takovy menší dotaz.. 2 roky jsem brala antikoncepci depoproveru....po...

Depo-medrol 40mg/ml

Dobrý den,byl mě předepsán tento hormon,mám alopecii vousů a zánět štítné žlázy,chci...

Depo-provera

Dobrý den, chtěla sem se zeptat, včera sem byla na druhé injekci depo provery...

Depo-provera

Vážený pane(í) doktore(ko), chtěla bych se zeptat, zda mohu otěhotnět už pár...

Depo-Provera

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na antikoncepci Depo-Provera....

Depo-Provera

Dobrý den, mám za sebou 5-ti měsíční užívání antikoncepce Depo-Provera, první...

Depo-Provera

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na krvácení při Depo provera. V dubnu jsem...

Depo-provera

Dobrý den, před rokem mne byly aplikovány dvě injekční dávky depo- provery....

Depo-Provera

Dobrý Den vysadila jsem HAK. CHtěla bych se zeptat , kdy bych znova mohla začít...

Depo-provera

Dobrý den 3.2. jsem měla jít na injekci,ale nešla jsem. dne 14.3. jsem dostala...

Depo-provera

Dobrý den!V květnu minulého roku jsem si naposledy po více jak dvou letech nechala...

Depo-provera

dobrý den,Depoproveru užívám od roku2004.V současné době uvažuji o vysazení...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Infekce v krku


Cervene fleky na tele

dobry den. obracim se na vas s zadosti o pomoc. pred nedavnem se mi na tele...

Emla krém nebo mesocain ?


Patní ostruha


Pokud na glaukom nezabírají léky, přichází na řadu laser


Těhotenství po umělém oplodnění je vždy sledováno jako rizikové


Bolest kolene po TEP


Dlouhodobá horečka u dětí


Modřiny


Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce


MUDr. Ivana Zbořilová

Ordinace lékaře specialisty - radiodiagnostika

Antibiotika a menstruace


EMG vyšetření


Bolest při sexu


Hodnoty na co mohou ukazovat


Zúžený páteřní kanál


Miniinterupce, sterilizace


MUDr. Jiří Váňa

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Zvýšené AMA M2


Čištění zubních kanálku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×